Photoshop basis in 7,5 uur

3 bijeenkomsten van 2,5 uur, cursusprijs: € 449,–
maximaal 3 deelnemers 
of 3 privélessen van 2,5 uur: € 543,–

Je hebt een digitale camera gekocht en nu wil je ook alle mogelijkheden van het nieuwe fotograferen benutten. Dus ga je je opnamen digitaal bewerken.

Photoshop is hét programma hiervoor, maar wie er voor het eerst mee aan de gaat, zal merken dat de geweldige mogelijkheden van dit pakket vooral in het begin lastig zijn om uit te zoeken.

Om jou tijd en energie te besparen, bied ik je de mogelijkheid om in een korte periode een behoorlijke basiskennis op te bouwen en veel praktijkervaring op te doen.

Na de cursus kun je zelf je bestanden op een goede manier aanbieden bij afdrukcentrales waardoor je betere afdrukken krijgt. Ook leer je hoe je op basis van je foto’s een cd-hoes of een nieuwjaarskaart ontwerpt. Je gaat trucs toepassen zoals het invoegen van een mooie wolkenlucht.

Kies uit een privécursus of een cursus met maximaal 3 deelnemers, zodat jouw vragen alle aandacht krijgen. Je leert sneller, je leert meer en je kunt het geleerde na afloop van de cursus zelfstandig toepassen. Voor dat resultaat moet je elders twee cursussen volgen.

- de digitale opname (RAW, TIF, JPG, PSD)
- beeldschermkalibratie
- kleurprofielen en conversie
- de gereedschappen en mogelijkheden van Photoshop
- omzetting van kleur naar zwart-wit
- het werken met lagen, laagmaskers, kleurbalans en contrast
- verscherpen en andere filters
- retoucheren
- montage
- werken met teksten

Prijzen ex Btw.

Na de cursus kun je gratis feedback op foto's of gemaakte video's krijgen. De cursussen worden gegeven van 10:00 tot 16:00 en 19:00 tot 21:30. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag een cursus te volgen van 10:00 tot 17:30. Hoe je cursus wilt volgen, aaneengesloten of over meerdere weken, is in overleg. De cursussen worden gegeven in de directe omgeving van Amsterdam.