Extra leermogelijkheden

4

Cursussen, training, coaching on the job & strippenkaarten

Meer mensen ontdekken Lightroom. Voor reportage-, vakantie- of interieurfotografie een uitstekend programma waarin je alles kan doen en dat minder tijdrovend is dan Photoshop. Ook is het makkelijker te leren als je eenmaal het concept goed uitgelegd hebt gekregen.

Strippenkaart: leren wat je wilt en wanneer het jou uitkomt

Je kunt ook een strippenkaart afnemen. Dit idee is door klanten ontstaan die niet een hele cursus willen volgen maar wel af en toe weer hun geheugen willen opfrissen, foto’s willen bespreken of speciale dingen voor hun werk willen leren. Steeds meer bedrijven/zzp-ers doen het fotowerk zelf maar hebben soms toch ineens aanvullende kennis nodig, bijvoorbeeld voor het werken met studioflitsers, het fotograferen van glimmende objecten, het creëren van een snellere workflow, willen hulp bij de aanschaf van apparatuur of willen antwoord op de vraag hoe ze meer “sfeer” in hun fotografie kunnen krijgen. 

Opdrachtgevers vragen regelmatig aan hun vaste freelance fotografen om ook videomateriaal te maken in combinatie met de fotografie klus,  de Video cursussen spelen daar op in. Je leert de Basics van video, video montage en geluid opnemen.

2,5 uur = € 225
5 uur = € 399
7,5 uur strippenkaart   = € 65,- p/u
12,5 uur strippenkaart = € 60,- p/u
30 uur strippenkaart    = € 58,- p/u

Training on the job/ coaching

3Sinds vorig jaar leid ik ook cursisten op die van fotografie hun beroep willen maken. Naast de te leren vakkennis zetten we bijvoorbeeld ook stappen op het gebied van belasting, inschrijving Kamer van Koophandel, het verwerven van opdrachten en het werken met social media zodat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Verder ben ik ook steeds vaker in bedrijven te vinden voor “in house” training; hoe werken die flitsers, hoe komt er meer sfeer in de foto’s, hoe los ik reflecties op of hoe krijg ik de goede belichting.

Voor meer informatie: neem contact op 06 44132065.

by

Related Posts

Social Icons