Retro fotografie (analoog of digitaal) in 5 uur

2 bijeenkomsten van 2,5 uur, cursusprijs: € 299,–
maximaal 3 deelnemers
of 2 privélessen van 2,5 uur: € 389,–

Meer informatie via 06 44132065

Retro bike kleinerBij mij kan je zowel op digitaal als analoog gebied de fijne kneepjes leren om ‘ouderwets’ sfeervolle foto’s te maken met een analoge uitstraling.

Hoe maak je een ouderwets randje, hoe werk je in lagen of wat is er aan retro-effect mogelijk in Lightroom en Photoshop?

Ga je het digitaal doen dan kan dat in Lightroom en Photoshop. Kies je analoog dan is het van belang dat je je film goed belicht en zelf ontwikkelt. Hoe zat het ook alweer bij het ontwikkelproces: met temperatuur en kiepen? Welke ontwikkeltankjes zijn het beste, welke chemicaliën kan je het beste nemen?

Je kiest voor het analoge of digitale traject:

Analoog
perfect film ontwikkelen, ontwikkelaar keuze belichtinginstellingen, doka-technieken, inscannen, het ontwikkelen van een film

Digitaal
kleurprofielen, gereedschappen en mogelijkheden van Photoshop, het werken met lagen en laagmaskers, krassen en korrel toevoegen, toevoegen vignettering etc.

De cursussen worden gegeven op elke donderdag en vrijdag van 10:00 tot 16:00 en 19:00 tot 21:30. Daarnaast is het mogelijk om op zaterdag een cursus te volgen van 10:00 – 17:30. Hoe je cursus wilt volgen, aaneengesloten of over meerdere weken, is in overleg. De cursussen worden gegeven in de directe omgeving van Amsterdam.

 

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Informatie of inschrijven

inschrijveninformatie

Interesse in de cursus

Uw bericht

Adres en huisnummer

Postcode en woonplaats

(de vermelde prijzen zijn ex btw)

Post Tagged with

by

Related Posts

Comments are closed.

Social Icons